Parentheses "(" and ")" are lost when saving attachments

Technical support discussions and Bug Reports – You find em, we squash em

Parentheses "(" and ")" are lost when saving attachments

Postposted Marcel » August 22nd, 2014, 8:52 am

Example:
1. Attach a Word document with the name "Test (Version1).docx"
2. Click it with the right mouse-key and choose "Save as..."
3. Safe the document to the Windows desktop

→ The filename on the Windows desktop is now "Test Version1.docx".
It does not contain the parentheses any more.

But saving this file via drag&drop works correctly, without loosing this parentheses!

AllMyNotes 2.81 Portable, German, Windows 7 64bit.

Marcel.
Marcel
 

Re: Parentheses "(" and ")" are lost when saving attachments

Postposted vlad » August 23rd, 2014, 8:30 pm

Indeed. Thank you for reporting this issue, it will be fixed in next app updates of version 2.xx and 3.xx (beta).
AllMyNotes Organizer - piece of art free app to store thoughts, access codesplus, it has a 1000+ of other appliances.
vlad
Site Admin
 
Messages: 1090
Member since:: January 6th, 2011, 2:58 pm
City/Country: Earth -> Europe

Re: Parentheses "(" and ")" are lost when saving attachments

Postposted Marcel » November 17th, 2014, 2:43 pm

This bug also causes the following:

1. Open a file (Excel-spreadsheet) that is attached to AMNO by double-clicking on it.
2. Make some changes
3. Close Excel and let Excel save the changes
4. → This attachment is not written back to AMNO.

This also happens to attached files that contain the following characters:
(
)
+
ß
ä
(maybe even more)


Marcel.
Marcel
 

Re: Parentheses "(" and ")" are lost when saving attachments

Postposted vlad » January 3rd, 2015, 5:51 pm

Please try build 2.82 (the current one), it should be free from this problem. As for 3.xx version (beta), it will be fixed there too with next update.
AllMyNotes Organizer - piece of art free app to store thoughts, access codesplus, it has a 1000+ of other appliances.
vlad
Site Admin
 
Messages: 1090
Member since:: January 6th, 2011, 2:58 pm
City/Country: Earth -> Europe

Re: Parentheses "(" and ")" are lost when saving attachments

Postposted Marcel » January 4th, 2015, 4:14 pm

Since updating to AMNO 3.11 BEATA I can't reproduce the bug. It seems to be solved already.
Thanks for correcting this.
Marcel
 


Return to Troubleshooting

cron